test voorpagina

Wat is massagedans? test

Massagedans is een verstilde dans waarin we elkaar met ons hele lichaam in een liefdevolle beweging strelen en/of masseren. Dit gebeurt met volledige aandacht, tederheid en in de energie en flow die bij jou past.
We houden rekening met elkaars wensen en grenzen.
Je ontmoet gelijkgestemden met een open hart; mensen als jij die het heerlijk vinden om respectvol en afgestemd met elkaar in verbinding te zijn en lekker met elkaar te bewegen.

Voor wie?

Massagedans is geschikt voor iedereen (>21 jaar) die het fijn vindt om in afgestemd lichaamscontact, elkaar aan te raken en zorg te kunnen dragen voor zijn/haar eigen welzijn en die van de ander.
Er zal geen sprake zijn van een lange opbouw, veel uitleg en een therapeutische benadering, zonder dat dit ten koste gaat van de veilige setting. We gaan zoveel mogelijk uit het praten om in de overgave te komen.
Het is daarom belangrijk dat jij de volledige informatie op deze site doorgelezen hebt, alvorens met onze massagedans mee te doen. (zie ook meer info).

Vormen en locaties

Er zijn verschillende vormen met elk hun eigen criteria; openbaar, besloten, vrouwen, mannen, stellen.
Voor meer informatie hierover, kijk bij vormen
De massagedans wordt inmiddels op meerdere plekken in het land gegeven.
Sommige avonden worden bij de workshopgevers thuis georganiseerd, in eigen warme huiselijkheid, andere avonden kun je ervaren in sfeervolle openbare ruimtes.
Voor meer informatie hierover, kijk bij Evenementen.

Wat kost het?

Massagedans komt voort uit passie om deze dans samen te kunnen beleven en heeft in de basis geen commercieel oogmerk. Bij de massagedans hanteren we in beginsel het
'Pay as you Feel' principe (met een richtprijs van rond de €25,-).

omhoog

Waarom massagedans?

Onderzoeken hebben aangetoond dat fysieke aanraking onontbeerlijk is voor een goede gezondheid van lichaam en geest. Het is net als vitamine's. Je kunt lang zonder, maar uiteindelijk raakt je lichaam ontkracht. De massagedans geeft je de kans om op een laagdrempelige, liefdevolle en respectvolle manier deze "liefdes vitamine's" weer aan te vullen. Single of jarenlang getrouwd, het maakt niet uit. Velen ervaren een (groot) gemis aan liefdevolle intimiteit en hartsverbinding in hun leven.
Massagedans komt tegemoet aan dit verlangen dat ieder mens heeft. Wanneer mensen zich echt gezien, geliefd en (aan)geraakt voelen, ontstaat er een intens geluksgevoel.
De levensenergie die dan gaat stromen is een helende bron van al het leven dat geleefd wil worden. Het maakt je levenslustiger, creatiever, zelfverzekerder en opent je ware ik.
Wij willen je laten ervaren hoe overweldigend jouw bruisende levensenergie aanvoelt.
Dit wordt nog eens geïntensiveerd door het energetische lichaamscontact met de ander(en). Laat ook de endorfine en oxytocine als een vuurbal van geluk al je zintuigen in vuur en vlam zetten!
Massagedans is verder als een oefen-, speel- en leerschool voor het echte leven.
Belangrijke zaken zoals: grenzen/wensen kunnen aangeven, intimiteit aan durven gaan, (terug krijgen van) vertrouwen in je zelf en de ander, ontspannen, in de overgave komen, uit je hoofd gaan en loslaten komen spelenderwijze in een vertrouwde, warme, veilige omgeving aan bod. Neem het heft in eigen handen en ga voorbij aan oude, kwellende overtuigingen, taboes en pijnen. Reken af met datgene wat je geluk wellicht in de weg staat en meld je nu aan als lid.
Hier een promotiefilmpje over aanraken.

omhoog

Visie

Wij dragen graag bij aan het warmer en liefdevoller maken van onze veelal verkilde, westerse samenleving.
Wij geloven erin dat waar liefde en verbondenheid heerst tussen mensen geen frustratie, onverdraagzaamheid, eenzaamheid en haat meer hoeft te zijn. Help jij ook mee om onze visie waar te maken en te verspreiden?
(voor meer info: kijk bij organisatie)

Massagedans is als idee en concept auteursrechtelijk beschermd.
Samen zorgen we voor elkaars welzijn, maar iedereen is verantwoordelijk voor zich zelf.
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen, opmerkingen of aanvullingen dan horen wij dat graag.
Ons emailadres is massagedans@gmail.com (zie ook contact)

omhoog

Spread the love

Reacties zijn gesloten.